.

.

ABS vagy PC műanyagból elektromos készüléket, tartozékot, penész

ABS vagy PC műanyagból elektromos készüléket, tartozékot, penész

Ügyfélminősítések:

HUF 1755.00
Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Egy számítógépes program testre szabott egy objektumot, a gépek vannak programozva, a CNC megmunkáló nyelv (az úgynevezett G-kód), amely lényegében irányítja az összes olyan szolgáltatásokat kínál, mint előtolás, koordináció, hely, majd a sebesség. Cégünk piacorientált, Most vásárolni, sok 3 D-s nyomtatási gép industy egy tapasztalt, elkötelezett munkatársak, hogy összpontosítson kínál különböző magas technológiák, folyamatok. CNC megmunkáló használt gyártási mind a fém, illetve műanyag alkatrészek. Mert a pontosság lehetséges, CNC Megmunkálás, ez a folyamat képes összetett alakzatok, hogy szinte lehetetlen elérni a kézi megmunkálás. Ezek a folyamatok szükséges, meg kell ellenőrizni kell annak biztosítása érdekében, hogy a termék a legmagasabb minőségű előállítani. Ez a próbaüzem a továbbiakban a "vágás levegőt" ez egy fontos lépés, mert bármilyen hibát, a sebesség, a szerszám pozícióját azt eredményezheti, hogy egy lekapart rész, vagy egy sérült gép. Ezek közé tartozik a szakmai idézet szereplők, tervezők, ábra fájl szereplők, valamint számos értékesítési képviselő fluent angol, Japán, francia, stb. A PCB-összeszerelési folyamat az alábbiakban ismertetett feltételezi, hogy a felületre szerelhető alkatrészek használják, mint szinte az összes PCB közgyűlés manapság használ, felületre szerelhető technológia. CNC Megmunkálás előállításához használt a sok bonyolult háromdimenziós alakzatok.
A felszínen úgy tűnhet, mint egy normál PC ellenőrzi a gépek, de a számítógép egyedi szoftver vezérlő konzol, amit igazán beállítja a rendszer külön használja a CNC megmunkálás. A folyamat pontosabb, mint a kézi megmunkálás, meg lehet ismételni, pontosan ugyanazon a módon újra meg újra.
Az SLA nyomdagépek :
Az SLS nyomdagépek :
Mi CNC megmunkálási folyamat ?
CNC Megmunkálási folyamat használják a feldolgozóipari ágazat, amely magában foglalja a számítógép használatát, hogy ellenőrizzék szerszámgép.
Ezért kérjük, hogy küldjön nekünk 3 D-s rajz STL/IGS/STP fájlt, majd a termék leírása .
A PCBA Műhely :
Rólunk :
SMARTTECH a penész, a fröccsöntés ,CNC Megmunkálási folyamat,fém lyukasztó termék,NYÁK gyártás, valamint gyors prototípus gyártás cég, amely a Hong Kong ágak Shenzhen város Dong Guan város.
SMARTTECH vezető szerepet tölt be a hazai üzleti területen is rendkívül versenyképes belül számos nemzetközi piacokon.
Alatt CNC Megmunkálás, szerszámgép funkciót numerikus vezérlésű. Eközben vagyunk további fejlődő nemzetközi értékesítési ágak sencsenben Dong Guan.
Figyelem :
Kérjük, ne fizessen mielőtt árajánlatot .A képen feltüntetett árak csak a kiállítás, valamint a kijelző a termelés . Az UV lézer majd felmelegíti a gyanta, hogy egy állam megszilárdulása,
fixáló ez a réteg alatt., amely a legtöbb szakmai relatív szolgáltatások az ügyfelek számára a világ minden tájáról. Miután a fordítás befejeződött, az a rész, aztán elmerül kémiai fürdő eltávolítása
a felesleges gyanta.
A gyári áttekintés :
Műanyag injekciós penész :
Fröccsöntő részből áll :
CNC Megmunkálási folyamat a fém alkatrészek :
Auto-CNC eszterga részből áll :
Meghalni-casting penész :
Meghalni-öntvény öntvény alkatrészek :
Bélyegzés a penész :
Bélyegzés öntvény alkatrészek :
CNC megmunkálási folyamat, a műanyag részek :
Stereolithography(SLA/SLS Nyomtatási folyamat) :
NYÁK Gyártás szolgáltatás :
Secoundary művelet :
Utolsó szerelési szolgáltatás :
Minőség-ellenőrzés :
Mi az a 3 D-s nyomtatási folyamat ?
Slimilar, hogy polyjet mátrix nyomtatás, sztereolitográfia additív gyártási folyamat, amely segítségével a kombináció
a gyanta, valamint UV lézer építeni prototípusok egy réteget egyszerre. A CNC CNC Megmunkáló áll a Számítógép-Numerikus vezérlésű.
Először egy CAD rajz létre (akár 2 D-s vagy 3 D-s), majd egy kód jön létre, hogy a CNC gépet, meg fogja érteni. CNC megmunkálás, a számítógép-ellenőrzési pontos helymeghatározás sebesség. A fejlesztő csapat nőtt, nem csak a dolgozók száma, hanem a jelentős készség, alap. Után egy réteg befejeződött, a build tálca platform leszáll tehát egy új műgyanta lehet alkalmazni.

A részletes információk

is_customized:
Yes
Modell Száma:
w4yy35
Típus:
Egyéb
Anyag:
testre szabott
Tolerancia:
+-0.1 mm
Anyag fröccsöntés:
mindenféle anyag
Anyag szín:
testre szabott
Éltartam (felvételek) :
400K
Felület Egy oldalon:
Lengyel
Alakításában Mód:
Műanyag Injekciós penész
Termék anyag:
Acél
Termék:
Háztartási Készülék

Ezzel a termékkel is vásárolnak