.

.

Buck fogak Felnőttek számára, Fogat Fogszabályozó Készülék Edző Igazítás Fogszabályozó Szopókák Fogak Egyenes/Igazítás Felnőttek Számára

Buck fogak Felnőttek számára, Fogat Fogszabályozó Készülék Edző Igazítás Fogszabályozó Szopókák Fogak Egyenes/Igazítás Felnőttek

Ügyfélminősítések:

HUF 25010.00 -5 %
HUF 26325.00
Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Ha van egy hibás elem, amely vissza akar térni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, 2 napon belül a megjelenik a tétel. Néhány Myobrace Szolgáltató is kínál a betegek kezelés ezeket a problémákat. Ez körülbelül 12-25 nap(USA,KANADA,AUSZTRIA,egyesült KIRÁLYSÁG). ez teljesen normális,de ha fájdalom lesz túlzott mértékű csökkenése alkalmazási idő, közölje orvosával. Minden vissza elemek vissza kell küldeni az eredeti csomagolás, tartozékok. Mi a hajó szabad a nemzetközi express a következő országokban : Hong Kong,Makaó,Japán,Korea,Malajzia,Szingapúr, Ausztrália, Új-Zéland, Belgium, egyesült KIRÁLYSÁG, Dánia, Finnország, Németország,Hollandia, Olaszország, Görögország,Írország,Luxemburg,Málta,Norvégia,Svájc,Portugália,Lengyelország, Svédország,USA,francia,Spanyolország,Ausztria,Kanada Vásárlók más helyeken pls lépjen kapcsolatba velünk, hogy erősítse meg a shippment részletesen a vásárlás előtt. Mi visszatérítjük a pénzét, hogy mikor érünk vissza a tételek. Ezek a díjak a vásárló felelőssége. te üzenetet hagyhat számunkra, hogy válasszon közülük A1 : Az anyag A1 puha whippy, csak akkor terjed ki minden minden fogat, használják a fogak súlyos zavar, ez a Fázis A1,hogy kell használni 6-8 hónap. Minden elem kerül kiszállításra Légipostával post 3 munkanapon belül. Tétel nyomon követési számot : Minden elemnek van egy nyomon követési számot, ha nem't a tételt fogjuk nyomon követni a tétel által posta (hosszú időt vesz igénybe) Visszatérési Politika : 1. A kereskedelem határokon átnyúló, illetve a Légiposta a legolcsóbb post, így ez hosszú időt vesz igénybe a szállítás.
A MYOBRACE Felnőttek számára dolgozik, hogy igazítsa a fogakat, majd javítsa ki a szegény szóbeli szokások (úgy is ismert, mint myofunctional szokások ), hogy az igazi oka a ferde fogak, szegény állkapocs növekedés.Mi't a Felelős a vám. Kérjük, ellenőrizze a megtanulja országa vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
A kutatás azt mutatja, hogy miután a 15 éves, amikor a maradandó fogai vannak jelen, a jaws megállt a növésben, a csont körül a fogak nehezebb. További információ a TMJ zavar kattintva a nyilak alatt vagy felett, valamint látogatás a 'több információ' rész.
Szállítási Módot & Time : 1. Adó -, Vám - & Vámok : a vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.
Ha szenved egy kattintással állkapocs, gyakori fej vagy a nyak fájdalom, vagy fogszabályzó, akkor lehet, hogy egy TMJ (állkapocs vegyes) probléma. A fogak válhat, enyhén pályázatot a kezelés korai szakaszában. Ha't akarom, hogy ilyen hosszú idő, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, majd erősítse meg a gyors szállítás módon aditional szállítási költség.
Használati utasítás Használja a Myobrace a Felnőttek egy-két órát minden nap plusz éjszakai alvás közben. Pedig 15-35 nap más országokban. A hagyományos felnőtt fogszabályozó kezelés, mindezek a tényezők hozzájárulnak a kevésbé stabil eredmények valószínűleg hosszú távú vagy maradandó csatlósa, hogy szükséges, ha szegény szóbeli szokások nem helyesbített. Vagy cserélje ki a tárgyat. A3 : Az anyag, A3, hogy nehéz, használják korlátozza a mozgását, a fogak,használata után az A1 vagy A2 6-8 hónapig, akkor kell használni az A3-as fékezni-erő a fogszabályozó zárójel. Fogászati munka idősebb betegek fogak lehet, hogy őket inkább hajlamosak a kárt a fogszabályozó készülékek.
Figyelem : A tréner közé tartozik a 3 fázis A1, A2, A3, az ár csak 1 fázis . A2 : A rugalmasság a kemény-ness, az A2 mérsékelt, ha a fogak zavar nem nagyon komoly, akkor használja az A2 közvetlenül.
Myobrace Felnőttek számára
Sok felnőtt lenne, mint a tiszta fogak, valamint egy jobb mosoly, de aggódnak, hogy a hagyományos fogszabályozó megoldások nem alkalmasak őket, akár társadalmi vagy szakmai okokból, vagy a miatt, hogy a személyes preferencia. Kérjük, olvassa el a kereskedelmi Politika vásárlás előtt, ha nem't ért egyet a kereskedelmi politika, kérjük, ne't buy tétel tőlünk. Vevő felelős a szállítási harges a visszajuttatott tételek. a használata alkalommal 6-8 hónap. Ez a folyamat fogakat anélkül, hogy a komplex csatlósa, vagy fogszabályzó.

A részletes információk

Elem Típusa:
Fogfehérítés
Hozzávaló:
pp
Méret:
Moderate
NETTÓ TÖMEG:
0.1 kg
Elem Típusa:
Fogfehérítés
Termék:
Buck fogak Felnőttek számára
Típus:
A1,A2.A3 választhat
öltöny:
a 15 éves vagy idősebb
NETTÓ TÖMEG:
0,2 kg

Ezzel a termékkel is vásárolnak