.

.

Mega2560 ATmega2560 Freaduino Színe Fehér

Mega2560 ATmega2560 Freaduino Színe Fehér

Ügyfélminősítések:

HUF 7425.00
Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Mega2560 ATmega2560 Leírás :
Freaduino MEGA2560 egy Arduino kompatibilis tábla. Ez alapján Arduino MEGA2560 design. Így használhatod Freaduino, mint Arduino MEGA2560. Az összes kódot, a pajzs pedig IDE az Arduino MEGA2560 is érvényes Freaduino MEGA2560. Néhány látható javulás a hardver, hogy Freaduino MEGA2560 rugalmasabb, könnyebb használni. Például : 3,3 v, vagy 5v-os, IO választható lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa kis 3.3 v modul (például a XBee), hogy Freaduino MEGA2560 közvetlenül.
Jellemzők
Örökli az összes Arduino MEGA2560 jellemzői.
Kompatibilis Arduino MEGA2560 pin elrendezés, csavar lyuk méretei.
3.3 V vagy 5v Üzemi Feszültség selecable
Jobban látható helyét Jelző Led
Széles külső bemenet 7~23 V DC
Fejlődött a SMD alkatrészek
Megjegyzés : az adatlap, valamint a scematic,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy őket követően a fizetés , köszönöm az együttműködést.
Csomag : 1 x Freaduino mega2560
1 x mini USB kábel
Szállítási & Szállítás
Mi a hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy Hong Kong Post Légiposta minden csomag lesz regisztrált a nyomon követési számot. Mi is a hajó által a UPS/EMS/DHL/Fed Ex az alternatív szállítási mód a megfelelő díjakat. Kérjük, e-mail, postai irányítószámát a szállítási árajánlatot. Nemzetközi ügyfelek léphetnek a késések, a vámhatóság vagy a nemzeti postai szolgáltató. Tekintse át a vámmentes korlátozza. Kérjük, tudassa velünk, fizetés előtt, ha kell osztott szállítmány. A Szállítás ideje Az idő, hogy a hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy Hong Kong Post, Légiposta, teljesen attól függ, hogy különböző desination a világ, ez is változhat, mivel a helyi időjárási viszonyok, postai politika, valamint az egyéni ellenőrzése. Alapja a postai Air mail szabályokat, valamint a tapasztalatok, kérjük jegyezni, hogy az Egyesült Államok / Egyesült Királyság / Ausztrália, körülbelül 10-15 munkanap; Kanadába, körülbelül 12-18 munkanap; Brazíliába / Dél-Amerika, körülbelül 25-35 nap. Olaszország / Franciaország / Spanyolország / Németország/ Kelet-Európa, tart aournd 15-20 munkanapon belül. Visszatér & Váltás & Repair elfogadjuk visszatér & csere számított 7 napon belül a vásárló megkapja a termékek, kérjük, hogy először kapcsolatba 7 napon belül kapja a parancsot. A termékeket vissza kell tenni az eredeti állapotában. Mint előny ügyfeleinknek, azt is előírják, javítás 3 hónapon belül attól a naptól, amikor ez a tétel szállították ki, javítás után történik, küldünk neked az elem, de az ügyfélnek meg kell fizetnie mind a szállítási módon.

A részletes információk

DIY Kellékek:
Elektromos

Ezzel a termékkel is vásárolnak