.

.

KT Fényszóró Alkalmas Honda CBR600RR 2007-2012-ES LED Angel eyes Zöld Démon Szeme Motorkerékpár HID Bi-xenon Projektor Lencse 08 09 10 11

KT Fényszóró Alkalmas Honda CBR600RR 2007-2012-ES LED Angel eyes Zöld Démon Szeme Motorkerékpár HID Bi-xenon Projektor Lencse

Ügyfélminősítések:

HUF 61830.00
Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Azt is fel lehet használni, mint a nappali menetjelző fény. Ha a fő fény ki van kapcsolva, a démon szeme ismét megjelenik! Általában több különböző színek állnak rendelkezésre a démon szeme, mint a Kék, Piros, Zöld. Melyik izzó, színt válasszak?
Sokan azt hiszik, hogy minél magasabb a színhőmérséklet a fényesebb a lámpa. Mi démon (ördög) szem?
A démon (ördög) szem a LED épült be a projektor lencséje, ez lesz a fény segítségével démon szeme inverter (gyújtás), különbözik angel eye, a démon szeme fényt bocsát ki a projektor lencséje. Tudom telepíteni egyedül?
Javasoljuk, hogy ezt a HID Projektor telepítve a szakmai szerelő annak biztosítása érdekében, hogy a teljesítmény.
Bármilyen kérdése van arról, hogy az engedélyt,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, habozás nélkül. Ez teljesen téves. Paraméterek a Démon Szeme
Bemenő Feszültség : 12 V
Névleges Teljesítmény : 3 W
Élettartam : 25000 H
Szín : Zöld
Alkalmazás
Személyre szabott HID Projektor CBR600 RR Fényszóró Szerelvény 2007-2012
Csomagolási Lista
2 X HID Projektor HID izzó ( magas, alacsony gerenda funkció)
2 X Magas Minőségű, Extra Vékony HID Ballaszt magas/alacsony gerenda
2 X Angel Eye a kiváltó ok
2 X Démon Szeme a kiváltó ok
2 X Szalag Fény
1 X Relé, Kábelköteg ( csatlakoztassa az akkumulátort, majd eredeti magas/alacsony gerenda kapcsoló)
1 X Telepítési Útmutató
Installtion Nem kell, hogy a kárt a raktáron reflektor, közvetlenül helyébe a lézerrel vágott fém lemez hid projektor jogosultja Kettős alacsony gerendák + Dual nagy gerendák, ez azt jelenti, hogy mindkét oldalon magas/alacsony gerenda funkció,300% - kal fényesebb, mint a raktáron fényszóró, nem vak, hogy a szembejövő forgalom. Paraméterek HID izzó
Kezdő Feszültség : 23 KV
Névleges Teljesítmény : 55 W
2 . Pedig 6000 K a legjobb kombinációja a szín, fényerő! 8000 K, valamint 10000 K néz ki, meg vonzerejét egészen elégedett fény kimenet, sokkal fényesebb, mint a raktáron halogén izzó. A szállítási költségek a csere alkatrészek viseli az ügyfél oldalán.
Fokos K = csak színes Lumen = Fényerő
5. A legtöbb esetben a démon szeme világos lesz fent egyszerre angel-eye. A színhőmérséklet pusztán egy skálán, hogy az intézkedés a szín a megvilágítás. 4300 K jobb penetráció összehasonlítani 6000 K, particalur az esős nap vagy köd nap.
Kérjük jegyezni, hogy ez a hid projektor szett nélkül, beleértve a fényszóró ház,ez volt a célja, hogy telepítve van az állomány fényszóró szerelvény. 6000 K lámpa kb 5-10% - a fényesebb (lumenben, nem fok K), mint a 8000 K. Válasszon egy kívánt szín, azok között.
HID Projektor 55 W LED Angel eyes/Démon szeme Lencse CBR600 RR 2007 - 2012 Motorkerékpár világítástechnika Paraméterek 1. Mennyi a garancia? Hogyan állítják a garancia, ha hibás talált, kell, hogy küldje vissza a hibás terméket?
Egy év garancia felajánlja ezt a HID Projektor, ha a hibás (hiba) megtalálható a jótállási idő során a biztosítunk ingyenes alkatrészeket cserélje ki a hibás egyet, úgy a magas szállítási költség, adó-vevő, nem kell az ügyfelek küldje vissza a hibás elem, hogy nekünk, a legtöbb esetben szükség lesz az ügyfelek, hogy küldjön képet vagy a videót, hogy rá bizonyíték, hogy a hiányos vagy hibás működést okozhat. Válasszon egy kívánt szín, azok között. Démon szeme világos lesz egyszer eltűnt a fő fény volt bekapcsolni.
Gyakran Ismételt Kérdések
1. Ha a retrofitter ismeri a világítási rendszer, valamint fontolja meg a magas munkaerő-költségek, retrofitter lehet csinálni a saját maguk által követően a használati utasítást. Ez egy referencia pusztán színű, ugyanolyan úgynevezett Fehér, Zöld, vagy Kék. Általában több különböző színben állnak rendelkezésre, az angel eyes, mint a Fehér, Kék, Piros, Zöld, Sárga. Paraméterek Angel Eye
Bemenő Feszültség : 12 V
Névleges Teljesítmény : 3 W
Élettartam : 25000 H
Szín : fehér
3 . Ha hibás (hiba) található után a jótállási idő is tudunk biztosítani alkatrészek, elfogadható áron. Mi angel eye?
Az angel eye a LED-es (hideg katód fénycső) a fény csatolt körül a projektor lencséje, ez lesz a fény segítségével angel eye inverter (gyújtás).

A részletes információk

Szín Hőmérséklet:
6000K
Lumen:
4200Lm
Fényforrás:
Xenon
Feszültség:
12V
Márka Név:
KT
Garancia:
1 év
Fogyasztás:
2 X 55 Watt
Elem:
HID Projektor
Cikkszám:
HP1-B
Angel EYe Color:
Fehér
világos szalag:
Igen
Állapot:
Új
Démon Szeme Színe:
Zöld
Anyag Típusa:
Műanyag & Fém

Ezzel a termékkel is vásárolnak