.

.

új, eredeti SXJ1-12W fázissorrend relé / háromfázisú HÁLÓZATI védelmi relé

új, eredeti SXJ1-12W fázissorrend relé / háromfázisú HÁLÓZATI védelmi relé

Ügyfélminősítések:

HUF 5599.80
Áruk mennyisége
Kérésre elérhető


Ne használja ezt a terméket a kimeneti oldalon az inverter!
Először is, a hatálya
SXJ1-12 W háromfázisú monitor elsősorban a három-fázisú AC 50 / 60 Hz névleges feszültség 380 V áramkör, mint egy három fázisú motor bemeneti áram háromfázisú feszültség aszimmetria, fázis, fordított fázisú, a feszültség túl magas vagy túl alacsony ahhoz, hogy védelmet nyújt, ezt a védelmet azáltal, kapcsolási rajzok, általában három-fázisú áramellátás oldalon mintavételi!
Ha a tápegység normál, relé, záró kontaktus (NO), alaphelyzetben zárt kontaktus (NC), a zöld LED világít; ha van egy erő, egy vagy több kóros, a relé megjelent, gyakran nyitott kapcsolat (NE) ki, alaphelyzetben zárt kontaktus (NC) zárt. A zöld LED nem világít, a megfelelő hiba LED világít.
A második, a védelmi funkció leírása
1, háromfázisú feszültség aszimmetria, illetve fázis veszteség védelem : feszültség aszimmetria, vagy negatív sorrend túl magas, általában 1% - os feszültség aszimmetria okozhat 3% 11% fázis aktuális kiegyensúlyozatlanság, negatív sorrend alkatrész nem úgy, mind a hő, komoly feszültség aszimmetria vezet, hogy a motor túlmelegedett, égő. Amikor a készülék fel van szerelve túlterhelés védelmi eszköz általában nem volt képes játszani, védő szerepe. Feszültség aszimmetria magasabb, mint 6,5 ± 1.5% - a, a védelmi intézkedés (késleltetési idő 5% - ról 20% - át. Mivel a számláló electromotive erő által generált a motort, így a feszültség, fázis a dinamikus fázis nem nulla, csak azáltal, hogy érzékeli a háromfázisú feszültség aszimmetria módja annak, hogy meghatározza védelem). Ha a fázis hibája védelmi intézkedés történik, a normál zöld LED nem világít, a piros LED világít, fázis, a relé kiadások. Nincs jó vagy rossz fázisban, undervoltage hiba észlelése.
2-fázisú védelem : L1, L2, L3 háromfázisú vezetékek megfelelő, normális zöld LED, relé; ha a sorrend rossz, akkor
Normál zöld LED nem világít, a vörös LED világít, a rossz, amíg a csere L1, L2, L3 bármely két a három fázis, a termék képes lesz arra, hogy azonosítsa a fázissorrendet a munkát általában az anti-misconnection védelem
Közös kapcsolási rajz
Hello Kedves Mindenki!
isten hozta nálunk!kínálunk a legjobb quanlity &price & sevice neked. kérlek, gyere
találni a kívánt terméket, majd erősítse meg. kérem, hagyja el a masszázs
az e-mail címét, hogy mi lehet a válasz azonnal. persze.ha nem találja
a termékre van szüksége ,kérjük, tudassa velünk .Annak érdekében, hogy mentse mindkét oldalon ellenőrzése
idő javasoljuk ügyfél ajánlat világos képet részletek jobb (front hátsó maradt rendben fel
lefelé) ha megerősítjük tehetünk a megrendelés veled , csak annyit kell tennie, csak
a lépés, mint már mondtam .
MEGJEGYZÉS :
1 Kérjük erősítse meg, a szállítási cím, telefon & neve helyesen , az áru kerül kiszállításra szerint az információ, amit kínált.
2.Kérjük, győződjön meg arról, hogy a névjegyadatok helytelenül kapcsolatba tudjunk lépni önnel, hogy az idő, ha valami kell, hogy lépjen kapcsolatba veled.
3.a szállítás nap, attól függ, hogy a feladó , nem tudjuk irányítani a szállítási napon .
4.A vevő felelős minden olyan adó és/vagy a vám által felszámított az ország. Ha a helyi szokások tovább az árut.kérjük, lépjen kapcsolatba a vámhatóság engedélye asistant Pozitív.
5.Ha az áruk, de semmi baj, kérem, hagyjon minket egy teljes star feeback.vagy bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a Negatív feeback.
Remélem, tudunk felépíteni a hosszú üzleti, együttműködésben a kapcsolatot!!
szeretnél egy kellemes vásárlást!

A részletes információk

is_customized:
Yes
Védeni Funkció:
Zárt
Méret:
Subminiature
Használat:
Védő
Kontakt Terhelés:
Nagy Teljesítmény
Elmélet:
Feszültség Relé
Modell Száma:
SXJ1-12W

Ezzel a termékkel is vásárolnak