.

.

Kill Bill kézzel éles katana japán szamuráj kard igazi katansa kard eladó katanas

Kill Bill kézzel éles katana japán szamuráj kard igazi katansa kard eladó katanas

Ügyfélminősítések:

HUF 28890.00
Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

NEM visszatérítési szállítás . A Menyasszony escape from a halál egy nagy katasztrófa egy kórházban ébredtem fel, megkezdődött a Texas Okinawa, Peking, majd Mexikóban, egy utazás, a bosszú azonnal.(Megjegyzés;Bár. KILL BILL Konkrét leírás Teljes hossz : 103cm/40. Egyes termékek igényelnek további díjak, kérjük vevők kártérítési összeget . Amennyiben a vevő elutasítja a tétel érkezéskor esedékes ADÓT/VÁMOT okok miatt, mi lesz felelős vevőnek 5% - a Végső Érték összege kezelési díj. Bill, annak ellenére, hogy terhes, a test, a Menyasszony A lövés találta el a fejét. Azt fogja szolgálni, bármikor, persze aludni nem tud.
Kill Bill kézzel éles katana japán szamuráj kard igazi katansa kard eladó katanas
A vásárlók kell, hogy értem a problémát
Vásárlók : Mi express használ? Néhány nappal megérkezik ?
M : használjuk az EMS, az általános 7-30 nap, hogy képes legyen, ha van egy kérdés, lehet a hivatalos honlapján a logisztikai dynamics, abban az időszakban, kérjük, legyen türelemmel. Kérjük, próbálja meg többször, ha a pálya honlapján nem reagál.6 hüvelyk Fogantyú hossza : 26cm/10. Adunk egy ingyenes betűkkel, de két nap múlva, meg kell adnod, hogy meghosszabbítja a szállítási idő a háttérben.28 KG Kézi lehet, hogy 1-2 cm-es hiba (0. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, vásárlók, figyelmesen töltse ki a cím, név, az igaz, jobb, ha az oka a veszteség nem bírom el.25 centis Penge vastagsága : 0., ha Azonban a további anyag díj, kérjük vevők kártérítési összeget, mi biztosítja a kártérítési összeg link, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. (80% - a vevők 15-20 nap).24 centis Penge szélesség (közel habaki) : 3. Meg fogjuk küldeni az új szállítási mód van, ha több választás. Általános termékek egy bizonyos élesség, ha a vásárló bármilyen különleges szüksége van, kérem, hagyjon üzenetet, vagy közvetlenül a kapcsolatot az eladóval. Szóval ,általában körülbelül 10-20 nap, hogy az elem vásárlás után.2 kg) Szén-acél viszonylag éles acél, egy bizonyos keménység. Menyasszony A régen egy gyilkos csoport mérges kígyók, Próbálja ki a vér, hogy a házasság révén, de a kollégákat, a főnököt, a Bill (az érkezés érkezése ez az egész. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás / vásárlás. Ha a vásárlók kell hozzá élesség kérjük, hagyj üzenetet, ha a vásárló bármilyen különleges szüksége van, kérem, hagyjon üzenetet. 2 pont követés : azt fogja mondani, hogy a tétel száma után kiküldjük a terméket.
Vásárlók : Mi az a teljesítmény a terméket?
M : Különböző termékek különböző teljesítmény, a részleteket az oldal az alábbiakban ismertetünk. Termék képek
Választható tartozékok
Ha kell módosítani, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat felel meg a modell annak érdekében, hogy elmondja ügyfélszolgálat, vagy üzenet. Speciálisan testre szabott kard költsége több idő óta a kard kézzel készített kardok. Nagyon köszönöm, hogy láttok itt,
Arról, karbantartás
Annak érdekében, hogy megmentse a logisztikai költségek buyers This a számlát az áru
Szállítási ; 1 Szállítási mód : csak két szállítási mód eddig EMS meg e-EMS.
Vásárlók : Milyen a csomagolás, a termék?
M : annak érdekében, hogy megmentse a költség, a logisztika, akkor használjon egy könnyű műanyag csomagolás doboz. ha a vevő az a kérdés, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat
Kérjük, add előtt menuki (mint menuki 0019)
(mint KF-Alufelni-014)
Extra költség (kf-Alufelni-001-009) Hozzáadása 25 dollár
MINT a Tsubát D1-D12
MINT a Tsubát 1
Extra költség (101-132) Adjunk 50 dollár
Extra költség (201-216) adjunk Hozzá 5 dollár
Aha, nincs olyan érzésem, hogy nagyon fáradt.
Vásárlók : Ha a kés, a számlát az áru, hogyan kell csinálni?
M : Ha a vevő úgy találta, hogy a termék minőségi problémák, kérjük, lépjen kapcsolatba az eladóval, három napon belül az áruk átvételének, mi lesz feldolgozni, a megfelelő. A szállít idő körülbelül 7-15 nap, ami függ az Egyéni clearance hatékonyságát.6 centis Penge hossz : 70cm/27. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a becsült szállítási idő a customizatd kard!!! 5 Custom&Adó : a vám, az adók, valamint a kapcsolódó díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.

A részletes információk

Stílus:
Japán Stílus
Regionális Funkció:
Japán
Anyag:
Fém
A téma:
Sport
Anyag:
Szénacél
hőkezelés:
hőkezelés
szín:
Fekete
hamon:
nem hamon
Penge Típusa:
shinogi-zukuri
blade structure:
maru
Élesség:
Tsuka Anyag:
rayskin+ Kemény fa
Tsubát:
magas minőségű, vas tsubát

Ezzel a termékkel is vásárolnak