.

.

12V 10W 30 mm*60 mm Szilikon szalag Dob Melegítő Olaj Biodízel-Műanyag Fém Hordó

12V 10W 30 mm*60 mm Szilikon szalag Dob Melegítő Olaj Biodízel-Műanyag Fém Hordó

Ügyfélminősítések:

HUF 2405.70
Áruk mennyisége
Kérésre elérhető


12 V 10 W 30 mm*60 mm Szilikon szalag Dob Melegítő Olaj Biodízel-Műanyag Fém Hordó Leírás Szilikon szalag Dob Fűtő Hossz : 30 mm Szélesség : 60 mm Vastagság : 2 mm Legnagyobb üzemi hőmérséklet : 160° munka feszültség : 12 VAC Teljesítmény : 10 W sok sok különböző méretű melegítő ,kérjük, keresse üzletünkben ,ez is lehet egyedi ,4-5 nap az átfutási idő . ha van szüksége, kérjük, írjon nekünk Fizetés
Elfogadjuk, csak a fizetés.
Nem fizetés vita lesz nyitva, amennyiben a teljes összeg nem érkezik után 14 nappal az árverés.
Szállítási adatok
Elem kerül kiszállításra követő 2 munkanapon belül a teljes összeg érkezett. Önnek kellene kap elem 2 héten belül. Írjon nekünk, ha nem kap tételek után 21 dolgozik után a teljes fizetés küldött.
Csak a hajó a jóváhagyott megadott címre, fizetés. Kérjük, győződjön meg arról, fizetési cím helyes-e. Bármely nem-kapott elemek által okozott érvénytelen címet regisztrált vagy nem a teljes visszatérítési vagy csere politika.
Egy értesítést e-mailben, a központ küldi a vevő pont után kiküldték. Kérjük, írjon nekünk, ha nem kapja meg az e-mail 5 nap után a teljes fizetés küldött.
Eladási
A licit egy szerződés - tegyen egy ajánlatot, csak ha komolyan gondolod a tétel megvásárlása. Ha a nyertes ajánlattevő, belép egy jogilag is sor kerül szerződést az elem megvásárlásához. Ha a befizetés nem érkezik 7 napon belül, elem lehet felajánlotta, hogy a következő legmagasabb ajánlatot vagy relisted az eladó saját belátása szerint.
ÁFA (hozzáadottérték-Adó) a vevő felelőssége. Azonban mindent megteszünk, hogy segítsek.
Rólunk
Mi a szakmai Eladó,valamint részt vesz ELEKTROMOS,PHEUMATIC,AUTOMATIZÁLÁS,GÉPEK, STB át 25years.
- Mind nagykereskedelmi, mind kiskereskedelmi accessiories is biztosítunk teljes megoldásokat diffcult problémákat üzleti tartományban. Lépjen velünk kapcsolatba Bármilyen Kérdése van,kérjük, küldje el az üzenetet az üzenetek,a kérdésekre belül 24 óra.

A részletes információk

Típus:
Elektromos Bojler Alkatrész

Ezzel a termékkel is vásárolnak