.

.

Fém garázs, acél istállókat Kínából acélszerkezet gyártás

Fém garázs, acél istállókat Kínából acélszerkezet gyártás

Ügyfélminősítések:

HUF 243000.00
Áruk mennyisége
Kérésre elérhető


MINŐSÍTÉSEK
Mi van, CE bizonyítvány, ISO9001 Minőségbiztosítási Tanúsítvány, ISO14001 környezetbarát Bizonyítvány stb szisztematikus tanúsítványok annak érdekében, hogy az egész termelési haladás irányítható. Fázis a projekt elérte a több mint 30.
BOLÍVIA cementgyár :
Acél-fogyasztás : 3,655. teljes mindenféle fény, acél, kemény acél, sokemeletes multi-térbeli szerkezet acél termékek feldolgozási feladatok magas színvonalú, hatékonyan.5 tonna, az oszlop magassága címe : 31-33 m, a belsejében van telepítve az emeletes ágy utazó daru a maximális emelési kapacitás 400 tonna. Számos mérnöki gyakorlat, a társaság szervezett, magas minőségű építési csapat, ki fogja meg a vezető építési technológia, talált tudományos, szigorú építési menedzsment kontroll folyamat, egy irányítást az egész építési folyamatot, amely biztosítja a projekt minőségét.
Mi is rendszeres Minőségi Folyamat, a Haladás Ellenőrzési dokumentáció : A gyártási folyamat már vezérli sor a dokumentáció, illetve a minőségi vizsgálatok, amelyek tartani, okleveles által BV, SGS, SKM, JACOBES stb világhírű harmadik fél ellenőrző szervezet .
A cég vezető kollégiumok, szakmai technológiai tervezési szervezetek, mint a technológia biztonsági erő megállapította, széles együttműködés, valamint a K + F kapcsolatok ilyen technológia kutatóintézetek, mint Zhejiang University, Északnyugati Politechnikai Egyetem , Zhejiang Shuren Egyetem, stb.
Vagyunk :
Kína legjobb Minőségű Gyártó acélszerkezet Gyártás
Egy-szint Szakmai Projekt Tervezés, acélszerkezet
Nemzeti Grade 1 Egyéb Vállalkozó az Acél Szerkezet
Állandó igazgató-Kína Építőipari Fém Szerkezet Egyesület
Tagja a Kínai Acél Szerkezet Egyesület Shanghai Fém Szerkezetű Ipari Szövetség
Elnökhelyettese Zhejiang acélszerkezeti Szövetség
A TERVEZÉS, GYÁRTÁS MINDEN TAGJÁT, HOGY A TELEPÍTÉS MINDEN LÉPÉS, MINDANNYIAN FOLYTATNI A PONTOSSÁGOT, VALAMINT A TÖKÉLETESSÉG. Persze, azt is lehet, a csomagot a vevő igényei szerint.
LDK Poliszilícium Nyilvános Projekt :
Általában szerződött FLUOR CO.
CSOMAGOLÁS & BETÖLTÉSE
Rendelkezünk az egyedülálló, legtöbb szakmai, valamint a legjobb csomagolás Kínában jelenleg - CSOMAG KIALAKÍTÁSA , amely tökéletesen védi a szerkezeti acél tagok hatása sérülés a szállítás során.m, a programban felhasznált acél 4299.
MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI
A MAI MINŐSÉGŰ, HOLNAP PIACI
A csoport megállapította, fejlett fizikai, kémiai vizsgálat központ acél szerkezet, övé a vizsgálati berendezések, mint például az egyetemes elektronikus tesztelés gép, elektro-hidraulikus szervo egyetemes vizsgálati gép, elemi elemző, torziós vizsgálati gép, ütközéses vizsgálat gép, ultrahangos érzékelő hiba, kék festék rétegvastagság mérő, folyékony kristály inga óra, ütköző, stb. Általában tölthető be 40/20 GP, 40 HQ, 40 OT vagy Ömlesztettáru-szállító hajó.000 tonna, ez a program egy sokemeletes acél szerkezet 4-7 emelet.
Szoftver : SAP2000, Auto CAD, PKPM, RSTAB, PROE, MTS, Tekla Struktúrák(Xsteel), 3 D3 S, Tarch, stb.
CHILE Csővezeték-rácsos Műhelyek Projekt :
90m Egyetlen-span Műhelyek. a teljes acél fogyasztás volumene az i.
Nondestructive Hiba Észlelése Verseny a Hegesztés Szereplők Technológia Csere
MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS ÁLTAL BV, SGS, SKM, STB.
TERVEZÉS, MIND A RÉSZLETEZŐ
Szabvány : Amerikai Szabványos, Ausztrália Standard, Angliában Bevett, Kína Standard, stb.
TECHNOLÓGIA R&D
A csoport több mint 1200 alkalmazottja, akit 206 vagy műszaki szakemberek minden szinten, mindenféle több mint 60 állami Grade 1 , 2-es Fokozatú regisztrált szerkezet mérnökök, építészek, építészek .
VEVŐI LÁTOGATÁSOK
Üdvözöljük a látogatást! J
.
FŐ ACÉL SZERKEZET
MÁSODLAGOS ACÉL SZERKEZET
TETŐ & WALL RENDSZEREK, EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK
GYÁRTÓSOROKON
A csoport bemutatta a külföldön a világszínvonalú szakmai termelési vonalak acél szerkezet, a legfejlettebb automata H-gerenda gyártósorok, cső, rácsos, gerenda gyártósorok, CNC hidraulikus lyukasztó után-vágás C Z típusú acél gyártósorok, wall & tető panelek, fém szendvics panel gyártósort, stb.72 tonna az első fázis, 7,200 tonna a második fázis.
NÉHÁNY MŰHELY/ RAKTÁR PROJEKTEK
Az AREVA Transzformátor Gyári Projekt :
Amely egy olyan terület összesen 33,842 négyzetméter.

A részletes információk

Típus:
Ajtó & Ablakkeretek
Keret Anyaga:
Acél

Ezzel a termékkel is vásárolnak